Differences

This shows you the differences between two versions of the page.

Link to this comparison view

fi:tietotekniikka:biolife [2017-10-17 04:20]
127.0.0.1 external edit
fi:tietotekniikka:biolife [2017-10-22 16:18] (current)
Heikki Siltala
Line 8: Line 8:
 Tutkin mikron vaihdon yhteydessä hyllyihini kertyneitä korppuja ja löysin sieltä tämän pelin. Tein tämän vuonna 1994 IBM:n kilpailua varten ja sen jälkeen ohjelma jäi pölyttymään. Päätin laittaa sen kaikkien saataville. Ehkäpä joku saa tästä jotain iloa. Tutkin mikron vaihdon yhteydessä hyllyihini kertyneitä korppuja ja löysin sieltä tämän pelin. Tein tämän vuonna 1994 IBM:n kilpailua varten ja sen jälkeen ohjelma jäi pölyttymään. Päätin laittaa sen kaikkien saataville. Ehkäpä joku saa tästä jotain iloa.
  
-{{kuva:​biolife:​biolife.gif}}+{{images:​biolife:​biolife.gif}}
  
 Biolife 1994 on elämää simuloiva peli. Pelissä luodaan solumaailma,​ jonka elämää sitten seurataan sukupolvien vieriessä eteenpäin. Solumaailman voi luoda itse tai generaattori voi tehdä sen. Elämän kehitykseen voi vaikuttaa muuttamalla siihen vaikuttavia rajoja. Biolife perustuu legendaariseen The Game of Life -peliin. Biolife 1994 on elämää simuloiva peli. Pelissä luodaan solumaailma,​ jonka elämää sitten seurataan sukupolvien vieriessä eteenpäin. Solumaailman voi luoda itse tai generaattori voi tehdä sen. Elämän kehitykseen voi vaikuttaa muuttamalla siihen vaikuttavia rajoja. Biolife perustuu legendaariseen The Game of Life -peliin.
  
-{{tiedosto:​biolife.zip|Imuroi tästä}} oma biolife.zip ilmaiseksi (pakattuna 20 kt, purettuna 54 kt). Laitteistovaatimukset eivät päätä huimaa: mikä x86 tahansa kelpaa, muistia tarvitaan rippunen ja näytöksi kelpaa mikä tahansa, värinäyttöä tosin suositellaan. Paketissa on kuusi tiedostoa.+{{files:​biolife:​biolife.zip|Imuroi tästä}} oma biolife.zip ilmaiseksi (pakattuna 20 kt, purettuna 54 kt). Laitteistovaatimukset eivät päätä huimaa: mikä x86 tahansa kelpaa, muistia tarvitaan rippunen ja näytöksi kelpaa mikä tahansa, värinäyttöä tosin suositellaan. Paketissa on kuusi tiedostoa.
  
 ^ Nimi ^ Tarkoitus ^ Koko tavua ^ ^ Nimi ^ Tarkoitus ^ Koko tavua ^
Line 25: Line 25:
 Peliä saa käyttää ja levittää vapaasti. Uutta versiota ei ole tulossa. Peliä saa käyttää ja levittää vapaasti. Uutta versiota ei ole tulossa.
  
-{{tag>​harrastus IT IBM 1994 1997}}+{{tag>​harrastus ​ohjelmointi Pascal ​IT IBM 1994 1997}}