Differences

This shows you the differences between two versions of the page.

Link to this comparison view

Both sides previous revision Previous revision
Next revision
Previous revision
fi:musiikki:kuuntelussa_messenger_starwolf_part_2_novastorm [2018-03-04 23:46]
Heikki Siltala
fi:musiikki:kuuntelussa_messenger_starwolf_part_2_novastorm [2019-10-24 22:39] (current)
Line 11: Line 11:
 Kappaleet vaikuttavat hyvin tehdyiltä ja levyn konsepti kappaleiden järjestyksineen loppuun asti mietityltä. Albumi ei ehdi muuttua missään vaiheessa tylsäksi. Tuotanto on tiivistä, eli turhaa tavaraa ja ylimäärästä kuonaa on vältelty onnistuneesti. Kuoroja ja orkesterisoittimia käytetään kyllä, mutta kitarat ovat ne jotka kuljettavat kappaleet alusta loppuun. Kappaleet vaikuttavat hyvin tehdyiltä ja levyn konsepti kappaleiden järjestyksineen loppuun asti mietityltä. Albumi ei ehdi muuttua missään vaiheessa tylsäksi. Tuotanto on tiivistä, eli turhaa tavaraa ja ylimäärästä kuonaa on vältelty onnistuneesti. Kuoroja ja orkesterisoittimia käytetään kyllä, mutta kitarat ovat ne jotka kuljettavat kappaleet alusta loppuun.
  
-Kuten soittajat, myös laulaja hoitaa hommansa hyvin. Laulajan ääni on voimakas, mutta loppuillasta kuunneltuna lopetusraidan (Fortress of Freedom) kovissa kohdissa ehkä jo hieman rasittava.+Kuten soittajat, myös laulaja hoitaa hommansa hyvin. Laulajan ääni on voimakas, mutta loppuillasta kuunneltuna lopetusraidan (Fortress of Freedom) kovissa kohdissa ehkä jo hieman rasittava. Jos albumin kokonaisuudelle antaisin melkein kympin, soittajat saisivat päälle ysin ja laulaja ehkä kasi puolen.
  
 Kansitarra lupaa yli 50 minuuttia eeppistä saksalaista metallia, ja tarra ei valehtele. Omassa tyylilajissaan yksi parhaimmista kuulemistani albumeista. Ei kaikkein omaperäisin,​ mutta riittävän omaperäinen. Kansitarra lupaa yli 50 minuuttia eeppistä saksalaista metallia, ja tarra ei valehtele. Omassa tyylilajissaan yksi parhaimmista kuulemistani albumeista. Ei kaikkein omaperäisin,​ mutta riittävän omaperäinen.